Tämä on se verkkokurssi jollaisen me olisimme itse tarvinneet tullessamme ensi kertaa äideiksi! Uuden perheenjäsenen syntymä on jännittävää ja kaikki on uutta. Väsyneenä pienen ihmisenalun ollessa sylissä oli tiedon hankinta haastavaa, sillä tietoa oli paljon ja se oli hajallaan. Kunpa kaikki oleellinen lapsivuodeajasta, vauvan nukkumisesta ja syömisestä olisi ollut samassa paikassa...

Niinpä me kokosimme kaipaamamme tiedon teille -verkkokurssiin!

Oletko valmis?

Uniohjaajat Laura ja Cata opastavat sinut läpi kolmen ensimmäisen kuukauden. Vauvan nukkumisesta ja syömisestä löytyy paljon tietoa somesta ja netistä, mutta osa siitä on ristiriitaista keskenään ja voi olla vaikea arvioida tiedon luotettavuutta.

Tältä kurssilta löydät yhdestä ja samasta kurssista näyttöön perustuvaa tietoa vauvan syömisestä, nukkumisesta sekä tukea perheenne jaksamiseen.

Haluan kurssille
 • Varhainen vuorovaikutus

  Millainen vauva on ja miten sen kanssa ollaan? Tuntuuko vauva heti omalta? Miten tukea kiintymyssuhdetta?

 • Imetys

  Onnistuuko imetys? Mistä tiedän, että vauvalla on nälkä? Millaisia pulmia saattaa tulla ja miten niitä voisi ratkoa?

 • Uni

  Missä vauva nukkuu vai nukkuuko ollenkaan? Nukunko enää koskaan? Millaisin lempein tavoin voi unta tukea?

 • Vanhemmaksi

  Miltä tuntuu synnytyksen jälkeen? Miten kestän väsymystä? Miten puolisoni tai tukiverkkoni voi tukea minua?

Vanhemmaksi vauvalle-kurssi

Vauvan kolme ensimmäistä kuukautta

Tämä kattava ja kokonaisvaltainen kurssi sisältää runsaasti tietoa niin vauvan kuin vanhemman ensipäivistä, viikoista ja kuukausista. Kurssilla opit ymmärtämään, mitä on varhainen vuorovaikutus, miten kiintymyssuhde syntyy ja mitä tuntemuksia sinulla voi olla vauvan syntymän jälkeen.

Kurssi antaa sinulle ymmärrystä vauvan biologisesti normaalista unesta eli miten, missä ja milloin vauva yleensä nukkuu ja miten vauva kehittyy. Saat työkaluja siihen miten hellästi ja vauvantahtisesti voit tukea vauvasi nukkumista. Opit myös, miten voi turvallisesti nukkua perhepedissä, miten auttaa vauvaa nukkumaan omassa sängyssä ja miten huolehtia omasta unestasi.

Haluan mukaan!

Haluatko tukea koko vauvavuodelle?

Mitä tapahtuu unille vauvan kasvaessa? Mitä ovat 4kk hulinat ja miten niistä selviää? Kauanko perhepedissä voi nukkua? Kauanko eroahdistus kestää?

Jos haluat ajatella pidemmälle vauvavuoteen ja panostaa uniasioihin, on sinulla nyt mahdollisuus saada tukea ja tietoa koko vauvavuoden ajaksi!

Kun ostat Premium-version, saat peruskurssin lisäksi:

-12 kk jäsenyyden suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja vertaistukea samassa elämäntilanteessa olevilta vanhemmilta

-Vinkkejä ja neuvoja vauvan nukkumiseen

-Kerran kuussa verkkoluento eri aiheista ja mahdollisuus kysellä

Huom! Premium-pakettia on myynnissä vain ajoittain rajallinen määrä, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluan premium-kurssille

Vanhemmaksi vauvalle-kurssi

Mitä kaikkea peruskurssi siis tarjoaa?

Näyttöön perustuvaa tietoa vauvan ensimmäisestä kolmesta kuukaudesta:

Vauvan syömisestä, vauvan nukkumisesta ja vauvan sielunelämästä ylipäätään

Tietoa vauvan unesta:

Näyttöön perustuvaa tutkittua tietoa vauvan biologisesti normaalista unesta

Tietoa ja vinkkejä, miten tukea vauvan nukkumista

Tietoa varhaisesta vuorovaikutuksesta:

Tietoa kiintymyssuhteen ja vuorovaikutuksen tukemisesta

Vinkkejä mahdollisen kumppanin ja vauvan vuorovaikutussuhteen tukemiseen ja työmäärän jakamiseen

Vanhemmaksi tulemisen mullistuksesta:

Lempeyttä ja ymmärrystä tunteisiin vauvan syntymän jälkeen

Työkaluja jaksamiseen

120€ 1.6. saakka (norm. 149€)

120€

 • Cata

  Cata on kolmen lapsen äiti, varhaiskasvatuksen opettaja, imetyskouluttaja, synnytysdoula ja vuorovaikutuskeskeinen uniohjaaja, jolla on pitkä kokemus perheiden kanssa tehtävästä työstä.

 • Laura

  Laura on sosiaalialan ammattilainen, imetysohjaaja ja vuorovaikutuskeskeinen uniohjaaja, jolla on vuosien kokemus työstä perheiden parissa. Laura on myös kaksosten äiti.

FAQ

Miten tämä eroaa oppaasta?

Kurssilta löytyy monipuolisesti videomateriaalia, tekstiä ja mm. muistilistoja omaan käyttöön. Kurssilla käydään läpi unen lisäksi mm. Imetystä, pulloruokinstaa, vauvan kehitystä ja vanhemman ja vauvan välistä varhaista vuorovaikutusta.

Voiko kurssin ostaa isälle?

Miksipä ei! Tämä kurssi varmasti auttaa toista vanhempaa pääsemään paremmin sisälle myös sen suhteen, mitä synnyttäneen mielessä tapahtuu ja miten olla matkakumppanina vanhemmuuden ensimetreillä.

Voiko kurssin ostaa lahjaksi?

Olemme sitä mieltä, että kurssi olisi erinomainen lahja odottavalle vanhemmalle! Parhaan mahdollisen hyödyn kurssista saa jo odotusaikana tai vauvan ollessa aivan pieni.

Voiko kurssin maksaa erissä?

Kyllä voi, laita meille sähköpostia, niin kerromme lisää. cata@happymilkmama.com tai laura@unihiekkaa.com