Toimitusehdot

 Tilaaminen

Tilaus astuu voimaan maksamalla verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteen hinnan. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattu tuote sekä hinta.

Maksuehdot

Happymilkmaman tuotteita myy yritys Happymilkmama (Y-tunnus 2592554-4). Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% tai 10% riippuen tuotteen laadusta. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitus- ja peruutusehtojamme sekä sivujen muita tietoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitus- ja peruutusehtoihin.

Toimitus

Verkkokurssien sekä oppaiden sisällöt ja materiaalit ovat käytössä heti oston jälkeen. Oston yhteydessä luot itsellesi käyttäjätunnuksen, jolla pääset kirjautumaan verkkokurssialustalle ja saat kaikki kurssien materiaalit käyttöösi. Ostamasi oppaan voit ladata omalle laitteellesi.

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postituskulut, jotka ilmoitetaan aina tilauksen teon yhteydessä. Tavaratilaus toimitetaan pakettina tilausosoitetta lähimpään Postin toimipisteeseen/pakettiautomaattiin. Tilaukset postitetaan aina perjantaisin. Jos tilaat tuotteen torstai-iltaan mennessä, ehtii se varmasti perjantain postitukseen.

Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Huomioithan, että noutamatta jätetyistä paketeista joudumme veloittamaan käsittelykulut 15€.

Palautus

Kaikilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Eli palautusoikeus ei koske avattuja rintapumppuja tai muita avattuja imetyksen apuvälineitä. Tilauksen palauttamisesta on ilmoitettava sähköpostilla Catarina Aminoffille cata@happymilkmama.com. Palautuksesta aiheutuneet kustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Verkkokurssin tilauksen voi peruuttaa 14 vuorokauden kuluessa verkkokurssin ostopäivästä lähtien vain, mikäli kurssin suorittamista ei ole ehditty aloittaa (et ole avannut kurssin sisältöä). Oppaiden kohdalla (joiden kaikki sisältö aukeaa kerralla) palautusoikeutta ei ole. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

 Reklamointi

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostitse: cata@happymilkmama.com. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä mahdollisimman pian. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio logistiikkakumppanille.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Tekijänoikeudet

Kaikki kurssimateriaalit ja oppaat on tarkoitettu yksinomaan ostajan ja kurssin osallistujien käyttöön. Kaikki materiaali on tekijänoikeuden alaista, eikä sitä saa kopioida, muokata tai jakaa eteenpäin missään muodossa, ilman Happymilkmaman kirjallista lupaa. Kurssit ja oppaat saa ladata yhden kerran. Kurssimateriaaleja ja oppaita tai niiden osia ei saa hyödyntää kaupallisiin tarkoituksiin eikä luovuttaa edelleen kolmansille osapuolille missään muodossa ilman Happymilkmaman kirjallista suostumusta.

 

 

Tietosuoja

Tällä sivustolla kerätyt henkilötiedot ovat henkilön nimi, osoite ja sähköpostiosoite. Tietoja kerätään, jotta kurssien ja oppaiden tilaajat voidaan varmistaa ja tilaukset vahvistaa. Henkilötiedot saadaan asiakkailta itseltään ja tietoihin pääsee Catarina Aminoff. 

Lue lisää