Haluatko saada kivoja kirjeitä?

Haluatko nukkua paremmin ja nauttia enemmän lapsiperhe-elämästä, mutta toimia mahdollisimman lapsentahtisesti? Onko unikoulu arvojesi vastainen valinta? Ihmetteletkö, että miten ihmeessä sitä voi pärjätä ilman unikoulua? Pitääkö vain odottaa, että tilanne helpottaa? Ei todellakaan pidä!

Kun liityt osaksi Happymilkmaman ystäviä, saat minulta epäsäännöllisen säännöllisesti kivoja kirjeitä, vähän kuin vinkkejä ja kannustusta hyvältä ystävältä. Kirjeistä saat niksejä lapsen uniin, vinkkejä jaksamiseen sekä inspiraatiota vanhemmuuteesi.

Kerron kirjeissä myös joskus asioita, joista en kirjoita blogiin tai sosiaaliseen mediaan. Lisäksi kerron tietysti alennuksista, kampanjoista tai muista uutisista.

Toivon, että kirjeeni ovat odotettuja ja luettuja!

Liittymislahjaksi saat ilmaisen väsymerkit-minioppaan sekä alekoodin jota voit hyödyntää verkkokaupassa.

Liittyessäsi voit halutessasi valita, mistä aiheesta saat eniten postia.

Haluan kirjeitä!
 • Raskaus ja vastasyntyneet

  Tälle listalle kannattaa liittyä jo raskausaikana! Saatat oppia, miten vauva-ajan uniin voi valmistautua jo raskausaikana, mitä tarvikkeita ehkä kannattaa hankkia, miten valmistautua imetykseen ja miten selviytyä pienen vauvan kanssa.

  Liity 
 • Isommat vauvat

  Kun olette päässeet niin kutsutusta neljännestä raskauskolmanneksesta eteenpäin, voi olla aika siirtyä tälle listalle. Mitä kaikkea isomman vauvan elämään kuuluu? Ainakin vaiheita... :D Miten selviytyä erilaisista vaiheista? Mitä kivaa vauvan kanssa voi tehdä? Miten parantaa nukkumista?

  Liity 
 • Taaperot ja isommat lapset

  Ahaa, eli siis vauvaiän jälkeenkin uniasiat ovat tapetilla!? Heräily ei loppunutkaan? Tulee uudenlaisia haasteita. Entäs tahtoikäisen kanssa toimiminen tai sisaruksen tuloon valmistautuminen. Entä miten rakentaa lapsiarjesta hauskempi, kenties nauttia enemmän vanhemmuudesta ja unohtaa käsitteen "ruuhkavuodet"? Onko se edes mahdollista? Pohditaan yhdessä!

  Liity 
 • Uniohjaajan koulutus ja työ

  Kiinnostaako sinua uniohjaajan työ, muttet tiedä missä sitä lähtisi opiskelemaan? Haluat, että koulutus on varmasti tutkittuun tietoon pohjautuva ja ettei koulutuksessa opeteta vuorovaikutusta rajaavia unikouluja? Entä kiinnostaako sinua, mitä kaikkea uniohjaajan työssä tulee eteen ja millaisiin asioihin täytyy varautua? Siinä tapauksessa tilaa uniohjaajat-kirje ja kerron kaiken, minkä haluat tietää aiheesta!

  Liity 

Liity jo tänään

Ainiin, yhden tärkeän asian unohdin sanoa! Ehkä Happymilkmaman ystävien kuvaus kuulosti niin ihanalta, että mietit, mitä tämä kaikki maksaa? Ei se maksa mitään, kirjeiden tilaaminen on ihan ilmaista. Voit myös koska vain lopettaa kirjeiden tilaamisen, mikäli tuntuu, että olet elämässäsi kasvanut niiden ohi. Toivottavasti ollaan yhteyksissä pian!

Liity tästä

Joko olemme instatuttuja?