Catarina Aminoff

Happymilkmaman perustaja, varhaiskasvatuksen kandidaatti, imetyksen asiantuntija, vuorovaikutuskeskeinen uniohjaaja, vaikuttaja

Olen Cata, äiti kolmelle, varhaiskasvatuksen opettaja, imetyskouluttaja ja koulutettu pienten lasten uniohjaaja. Minulla on vuosien kokemus perheiden kanssa tehtävästä työstä varhaiskasvatuksen opettajana, imetysohjaajana sekä synnytysdoulana ja uniohjaajana.

Uniohjaajaksi olen opiskellut kanadalaisessa Baby-Led Sleep and Well-Being Specialist-koulutuksessa, joka on neurotieteeseen ja kehityspsykologiaan nojaava koulutus. Kaikki ohjaukseni pohjaa tutkittuun tietoon ja taidan olla ikuinen opiskelija. Syvennän imetys- sekä uniosaamistani jatkuvasti. Viimeisin lisäkoulutukseni on Durhamin yliopiston järjestämä vauvan normaaliin uneen sekä kätkytkuolemaan liittyvä koulutus. Olen myös opiskellut Metropolia AMK:ssa kätilöksi vuodesta 2017, vaikkakin loppusuoralla olevat opinnot ovat nyt tauolla.

Missionani on auttaa vanhempia kuuntelemaan vanhemmuudessaan sydämensä ääntä. Se yleensä kertoo oikean suunnan, mutta nykymaailman menossa, somen aikakaudella ja joka puolelta satelevien neuvojen ristitulessa tämä oma viisaus joskus vaimenee.

Toimin myös sosiaalisen median vaikuttajana Instagramissa @happymilkmama nimimerkin takana.

Vapaa-ajan vietän mieluiten perheeni kanssa puutarhassani kökkien, ystävien kanssa hyvää ruokaa nauttien sekä lähimetsässä rauhoittuen.

Lue täältä lisää

Eikö sivuilta löytynyt vastausta kysymykseesi? Laita minulle viestiä, niin jutellaan!

  • Yhteystiedot

    cata@happymilkmama.com

  • Y-tunnus

    Happymilkmama

    2592554-4