This is where the magic happens?

This is where the magic happens?

Koska kulttuuri on iskostanut meihin ajatuksen "aviovuoteesta" ja makuuhuoneesta ainoana paikkana seksuaaliselle aktiviteetille, voi mielessä käydä, että miten käy seksin, jos sänky on täynnä vauvoja ja lapsia...? Kuihtuuko se aivan olemattomiin?

 Pikkulapsiperhe-elämä ei todennäköisesti ole monille mitään seksielämän kukoistuskautta. Tähän on usein monta syytä joista perhepeti vain yksi pieni osa.

Väsymys, hektinen päiväkotiin kuskaaminen, pyykkivuoret jne ovat todennäköisesti suurempia libidon "tappajia".

Tässä muutamia vinkkejä seksielämään, kun sänky öisin vallattu:

  • Ravistele ajatusta seksistä ilta-/yöaikaan sängyssä tapahtuvasta asiasta
  • Lastenohjelmien hyödyntäminen, mikäli lapselle/lapsille ikätasoisesti sopivaa. On hyvä muistaa, että joskus lapset tarvitsevat apua ohjelmien aiheiden käsittelyyn ja Pikku Kakkosessakin voi joskus olla ohjelmia, jotka voivat tuoda erilaisia tunteita pintaan. Turvallisinta saattaa olla hyödyntää tässä jotakin entuudestaan tuttua ohjelmaa.
  • Muut huoneet. Voiko esim. olkkariin virittää aikuisten piknikpaikan illalla?
  • Jos lapsi nukkuu ensimmäisen unipätkän omassa sängyssään, on perhepeti silloin vapaa muuhun käyttöön
  • Nopea toiminta :)
  • Päiväuniaika
  • Hoitajan/isovanhempien hyödyntäminen esim. viikonloppuisin ja päiväkahvittelu sillä aikaa kotona
  • Jos ajatus teistä itsestänne ei tunnu häiritsevältä, on seksi ihan sallittua myös perhepedissä, silloin kun vauva on sikeässä unessa. Osalle tämä on ok ja osalle täysin mahdoton ajatus. Tämä varmasti jakaa mielipiteitä voimakkaasti. Tässäkin asiassa perhe saa tehdä päätökset itse. 

Extra-vinkki: Tee unisyöttö ennen seksiin ryhtymistä, niin pienennät pikkuisen heräämisen todennäköisyyttä herätä kesken kaiken.

Nämä vinkit ja paljon muuta löydät uudistuneesta perhepetioppaasta, joka on juuri ilmestynyt! 54 sivun paketti vinkkejä ja tutkittua tietoa. Tietoa perhepedin turvallisuudesta sekä vinkkejä siihen, miten siirtyä perhepedistä omiin sänkyihin nukkumaan. 

Takaisin blogiin