Tervetuloa Happymilkmaman leikkisämmälle puolelle!

Tervetuloa Happymilkmaman leikkisämmälle puolelle!

Heippa!

Jos kuulut siihen pienempään porukkaan, joka on pitkään seurannut Happymilkmaman instagramia, niin tiedätkin, että vielä muutama vuosi takaperin sen sisältö oli aika erilaista, kuin nykyisin. Pitkään tein imetyssisällön lisäksi ns. lifestylesisältöä eli lähinnä arkisia paloja elämästämme, kotijuttuja tai syömisiä, askarteluja, milloin mitäkin. Aikamoinen sillisalaatti. 

Kun lopetin sillisalaatin ja keskityin lähinnä imetykseen, vauvan uneen sekä tähän sloganini mukaiseen Luota sun sydämeen-sisältöön, niin lähti Happymilkmamakin lentoon, varmaankin sillä oikeat ihmiset löysivät tilini pariin.

Happymilkmaman parissa työskentely on tosi ihanaa ja innostavaa ja usein puhunkin, että saan tehdä unelmaduuniani. Ja totta se onkin. Mutta siihen, tai ehkä erityisesti somen tekemiseen, liittyy myös aika paljon kuormitusta. Varmasti moni tämän tiedostaakin, että unikentällä vallitsee aika paljon vastakkainasettelua. Sellaisen keskellä on joskus melko raskasta olla. Käytän runsaasti energiaa siihen, että sisältöni olisivat lempeitä ja että muotoilisin herkät asiat niin, että niistä mahdollisimman pieni joukko loukkaantuisi. Vielä alussa minulla oli naiivi yritys olla loukkaamatta koskaan ketään, mutta ajan kanssa sain oppia, että sanoin asiat niin tai näin, aina joku saattaa syyllistyä. Onneksi ajan kanssa olen saanut oppia myös sen, että silloin kun käytän aikaa siihen, että muotoilen asioita lempeästi, en ole vastuussa muiden tunteista.

Aina kun olen lomalla, pidän lomaa myös Happymilkmaman instagram-tilistä. Ja mitä pidempään lomalla olen, sen vaikeampaa on palata. Ja sen enemmän kaipaan Happymilkmaman vastapainoksi jotain kevyempää. Pieni osa teistä onkin jo jonkin aikaa seurannut tätä "jotain kevyempää". Aikamoista hakemista sekin ollut, huvilaunelmista ilmastoahdistumiseen... Uusi blogikin kerkesi aueta ja sulkeutua. :D

Nyt kuitenkin olen loppu- ja alkuvuoden kaikessa hiljaisuudessa hionut juttuja ja ilman mitään sen kummempia rumpujen päristelyjä syntyi Happymilkmamakids.

Toivoisin, että voisin sen myötä tuoda sinulle iloa! Ääntä, väriä, naurua, oivalluksia, itkua, sotkua. Kaikkea sitä, mitä kuuluu eloon lasten kanssa. Varhaiskasvatuksen opettajan ääni varmasti kuuluu taustalla, mutta kuten en Happymilkmaman "vauvapuolella"kaan halua olla mikään kaikkitietävä Asijantuntia ( ;) ), haluan Happymilkmamakidsissäkin olla eniten rohkaisija. Jonka avulla voisi ehkä oivaltaa juttuja itsestään, lapsistaan ja vanhemmuudestaan. 

Ja pidä mielessä tämä, minkä toivon jokaisen muistavan ihan muutenkin: ota minun sisällöistäni ja jutuistani mukaasi ne asiat, jotka sinua palvelevat, joista inspiroidut ja joista saat jotain hyvää elämääsi. Loput voit skipata. Tai jos et löydä mitään mieleistä, etsi sellaista, mikä sinua puhuttelee. 

Takaisin blogiin