Neljä syytä pakata sairaalakassiin alipainepumppu!

Neljä syytä pakata sairaalakassiin alipainepumppu!

Kaupallinen yhteistyö: Naturebond

Yksi iso imetyspulma, joka tulee monesti eteen imetyksen alkumetreillä eli ihan vauvan synnyttyä, on pakkautuneet rinnat. Ja tämän myötä haasteet imuotteessa eli vauvan vaikeus saada hyvä ote rinnasta. Nämä sitten taas saattavat johtaa kipuun, tiehyttukoksiin ja maidontuotannon pulmiin. Näihin kaikkiin suosittelen Naturebondia!

 

 1. Vauvan on helpompi saada hyvä imuote

  Alussa rinnat saattavat pakkautua niin, että vauva ei saa pingottuneesta rinnasta otetta. Naturebondia voi käyttää niin, että ennen imetystä alipainepumpun voi asettaa rintaan ja saada näin ensimmäinen heruminen valumaan pumppuun ja myös pehmennettyä rintaa niin, että siihen on helpompi tarttua.

 2. Kivun helpottaminen

  Kun vauva ei saa hyvää otetta rinnasta, nännit kipeytyvät herkästi ja huono imuote voi johtaa nopeasti jopa rikkoutuneisiin nänneihin. Naturebond voi helpottaa sekä pingottuneisuudesta johtuvaa kipua, että nännien kipua. 

 3. Tiehyttukokset

  Kun rinnat pakkautuvat, on riski tiehyttukokseen aina olemassa. Naturebondin käyttö voi ennaltaehkäistä tukoksia ja sen lisäksi, jos tukoksia pääsee syntymään, niitä voi myös avata Naturebondin avulla.

 4. Hyvä maidontuotanto

         Norjassa monella synnytysosastolla suositellaan alipainepumppua ja               tarjotaankin sellainen käyttöön sairaalan puolesta. Meillä tämä on vasta rantautumassa, joten kannattaa pakata alipainepumppu sairaalakassiin! Alipainepumppu on mahtava tapa saada maidontuotanto hyvin käyntiin.

   

  (Teksti on alun perin julkaistu Happymilkmaman vanhassa blogissa ja sitä on muokattu 7.7.2021)

  Takaisin blogiin